BataafsKwartier

Visitekaartje van de stad

Voor heel veel mensen verloopt de eerste kennismaking met de stad via onze buurt. De buurt Bataafs Kwartier is gelegen direct rechts na de Waalbrug als u vanuit richting Arnhem komt.


Op straat niveau is alleen kortparkeren (< 60 min.) mogelijk, langparkeren is uitstekend mogelijk in het Kelfkensbos
RonaldPuma.nl i.o.v. (c) 2006 theAgenda

ParkerenKelfkensbosgarage


Het beste en goedkoopst kunt u parkeren in het Kelfkensbosgarage. Eén van de mooiste en meest vrouwvriendelijke garages van Nederland. Met maar liefst 6 lagen is er bijna altijd plaats. Kost €1.90 per uur
De Kelfkensbosgarage is ma. t/m za. geopend vanaf 8.00 uur tot 0.400 uur. Op zondag is hij geopend van 12.00 tot 0.400 uur.

Kort parkeren op straat


In de buurt kunt u op straat niveau alleen zijn voor kort parkeren. Het eerste uur valt de prijs wel mee slechts €2.30 voor het eerste uur, maar daarna wordt het snel een kostbare zaak, dan is het handiger om te parkeren in het Kelfkensbosgarage. Eerste

In de buurt


Relatief dichtbij deze buurt liggen nog drie kleinere parkeergarages: het dichtsbij ligt de De Eiermarktgarage is ma. t/m za. geopend vanaf 8.00 uur. Op ma., di. en wo. is hij geopend tot 22.00 uur; op do., vr.en za. tot 02.00 uur, iets verder liggen de garages Mariënburg en Molenpoort. Bij de Wedren ligt er op 12 minuten lopen ook een parkeerplaats met een redelijke capaciteit.


Voor meer info over Parkeren

Uw naam 
E-mail 
Telefoon 
Opmerkingen 
 Stuur mij een kopie 
SPAM CHECK: Schrijf a.u.b. het antwoord (in cijfers). Als dit niet gebeurt zal uw bericht ook niet verzonden worden.
vier + één =Er is geen reactie op 'Parkeren'
 
Laat een reactie achter
onderwerp
reacties *
uw naam
e-mailadres
Spambeveiliging
Nederlands
English
Deutsch
Français
Voorkom spam: Klik op de sinaasappel
 © 2023 BataafsKwartier  •  Powered by beat247